Műszaki vizsgáztatás

Műszaki vizsgáztatással kapcsolatban hívja a járványidőszak alatt is kollégáinkat telefonon:+36/20-467-2047

A jelenlegi Koronavírussal kapcsolatos járvány helyzetben is nyitva vagyunk és fogadjuk a gépjárműveket amelyeknek a műszaki vizsgája hamarosan lejár! Amennyiben teheti hozza el járművét hozzánk, ne várja meg a járványidőszak végét amikor esetleg a hatalmas feltorlódás miatt heteket kell várnia a műszaki vizsgáztatásra!

Kollégáink készséggel segítenek Önnek időpontfoglalásban illetve esetleges kérdései megválaszolásában!   

Az nem kérdés, hogy a műszaki vizsgáztatás egy kötelező és sok esetben terhes velejárója az autózásnak. Az is biztos, hogy a műszaki vizsgáztatásnak hatósági ára van, amelytől eltérni nem lehet. Akkor mi alapján érdemes kiválasztani azt a helyet, ahová a gépjárművünket elvisszük, ha lejár a műszaki vizsga?

Nem minden esetben a legközelebb műszaki vizsga állomás lehet a legjobb döntés. Inkább az összességében komplex szolgáltatás az amit az ügyfeleink is keresnek nálunk és ami miatt akár a Balatonról is felautóznak vagy fel motoroznak hoznak.

Ha nálunk vizsgáztatja gépjárművét időt és pénzt takarít meg!

Mit jelent a komplex szolgáltatás? A műszaki vizsgáztatás előtt érdemes a gépjárművön, motoron, teherautón elvégeztetni egy előzetes állapotfelmérést ami kifejezetten a műszaki vizsgán ellenőrzésre kerülő alkatrészek állapotát hivatott feltárni még a műszaki vizsga előtt. Azok az autók amelyek nem felelnek meg a műszaki vizsgáztatás során meghatározott általános és elvárható műszaki követelményeknek nem kapják meg a műszaki vizsga két éves hosszabbítását és a műszaki vizsga díját is ki kell fizetni. Rosszabb esetben a gépjárművel szigorított műszaki vizsgára köznyelvben KPM vizsgára küldik az általánosabbnak mondható műszaki vizsga helyett. Az előzetes szemrevételezésnél ügyfeleink megkímélik magukat a váratlan bosszúságoktól. Az előzetes állapotfelmérés kitér a futómű és a gumik állapotára, a fékek működésére és hatékonyságára, a lámpák és irányjelzők működésére és számos olyan alkatrészére a gépjárműnek amelyek a közlekedésben való biztonságos használat alap feltételei. Ha nem lenne műszaki vizsgáztatás ki tudja milyen járművekkel találnánk szemben magunkat az utakon.

Műszaki vizsgáztatás előzetes állapotfelméréssel helyben, akár hozom-viszem szolgáltatással együtt!

Nálunk a Lepo01-él minden hozzánk elhozott gépjárművet saját műhelyünkben a vizsga előtt felmérünk és csak akkor végezzük el saját műszaki vizsgaállomásunkon a vizsgáztatást, ha biztosak vagyunk benne, hogy a gépjármű megfelel a vizsgakövetelményeknek. Amennyiben bármilyen olyan hibát találunk, ami miatt nem kaphat a jármű új műszaki vizsgát, akkor igény szerint saját műhelyünkben akár azonnal elvégezzük a szükséges javítási feladatokat is, hogy ezzel időt spóroljunk ügyfeleinknek.
A műszaki vizsgáztatás és az előzetes állapot felmérés történhet egyszerre. Ebben az esetben a megbeszélt időpontra behozza az ügyfél a gépjárművet állapottól, évjárattól függően néhány órára vagy néhány napra itt hagyja az autót. Ilyenkor is kérhető a hozom-viszem szolgáltatás. Kollégáink elmennek az ügyfélhez a gépkocsiért és az új műszaki vizsgával megújítva viszik vissza azt. AZ EXPRESSZ hozzuk-visszük szolgáltatásunkról bővebben itt olvashat >>>

Műszaki vizsgáztatás előzetes időpont alapján, általában max. 60 perc alatt elvégezzük Önnek!

Amennyiben nincs szükség előzetes állapotfelmérésre a részünkről csak a Műszaki vizsgáztatásra akkor minden esetben előzetesen adunk időpontt kedves ügyfeleinknek. Igyekszünk ezeket az időpontokat nagyon szigorúan venni, hogy ügyfeleinknek a lehető legkevesebb ideig kelljen várakoznia telephelyünkön. Az esetek 90%-ban a várakozási idő nem haladja meg a 60 percet! A várakozás teljes ideje alatt kényelmes ügyfélvárónkban, tölthetik az időt. Ingyenes WiFi-t, üdítőt és kávét kínálunk a várakozás idejére.

Bennünk bízhat! 1999 óta közel 100.000 járművet vizsgáztattunk, a teljesen átlagos járművektől a luxus és speciális autókig illetve a motorkerékpárokig!

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben nincs szükség előzetes állapotfelmérésre a részünkről csak a Műszaki vizsgáztatásra akkor minden esetben előzetesen adunk időpontot ügyfeleinknek. Igyekszünk ezeket az időpontokat nagyon szigorúan venni, hogy ügyfeleinknek a lehető legkevesebb ideig kelljen várakoznia telephelyünkön. Az esetek 90%-ban a várakozási idő nem haladja meg a 60 percet! A várakozás teljes ideje alatt kényelmes ügyfélvárónkban, tölthetik az időt. Ingyenes WiFi-t, üdítőt és kávét kínálunk a várakozás idejére.
Amennyiben bármilyen kérdése van a gépkocsi vagy motor műszaki vizsgáztatással, eredetiség vizsgálattal, forgalombahelyezéssel, vagy cégünk bármely szolgáltatásával kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Töltse ki az alábbi ürlapot és kollégáink készséggel segítenek Önnek. Amennyiben szeretné, ha visszahívnánk, kérjük adja meg telefonszámát is.