Miért a Lepo01?

Miért válasszon minket?

A Lepo01 Kft. 1999 óta végzi a Közlekedési Hatóságnál a műszaki vizsgáztatást, külföldi járművek forgalomba helyezését és motorkerékpárok eredetiség vizsgálatát. Eleinte két eredetvizsgáló munkatársunk állt az ügyfelek rendelkezésére, mára azonban – az egyre több szervizelt gépjármű, az ügyfélkör bővülésének és a jogszabályok változásának hatására – kibővítettünk csapatunkat, kiszélesítettük szolgáltatásaink körét. 2010. elején új, modern, professzionális eszközökkel és technológiával felszerelt telephelyre költöztünk, ahol a színvonalas munkafelvételi iroda mellett megnyitottuk műszaki vizsgaállomásunkat is.


A képek műhelyünkben készültek és büszkék vagyunk rá, hogy szinte minden prémium gépkocsi műszaki vizsgálatában, eredetiség vizsgálatában vagy forgalomba helyezésében volt részünk az elmúlt közel 20 évben

Gépjármű vizsgáztatás, forgalombahelyezés, eredetiség vizsgálat és gépjármű szerviz szolgáltatásunkkal olyan komplex és kényelmes megoldást kínálunk Önnek, amel csaknem egyedülálló Magyarországon!

A korábbi szervizünk mellett – ahol igény szerint továbbra is minden munkafázis megtekinthető - az idei motoros szezon kezdetével egy időben helyet kapott a műhelyben egy motorszerelő állás, ahol, az erre a területre szakosodott kollégáinkkal megkezdődött a motorkerékpáros szervizelése is.

A hozzánk érkező ügyfelek kényelmes tárgyaló és kellemes légkör mellett bizonyosodhatnak meg kollégáink széleskörű, és minden szakmai követelményt kielégítő tudásáról.

Munkatársaink folyamatos képzéseken vesznek részt, amely biztosítja a gyors és szakképzett javítást, vizsgáztatást. Megújulva, korszerű, versenyképes, az ügyfeleink teljes körű kiszolgálását lehetővé tevő szervizben várjuk szeretettel az autó- és motortulajdonosokat!


Történetünk

  • 1999.02.12Megnyitottuk műhelyünket

    Eleinte két eredetvizsgáló munkatársunk állt az ügyfelek rendelkezésére, mára azonban – az egyre több szervízelt gépjármű, az ügyfélkör bővülésének és a jogszabályok változásának hatására – kibővítettünk csapatunkat, kiszélesítettük szolgáltatásaink körét.
  • 2005.03.10.Mobil eredetiség vizsgálat

    Az országban az elsők között kezdtük el, helyszini kiszállással az ügyfelek által megjelölt helyen a mobil eredetiség vizsgálatot
  • 2010.04.10Új, modern telephelyre költöztünk

    Új, modern, professzionális eszközökkel és technológiával felszerelt telephelyre költöztünk, ahol a színvonalas munkafelvételi iroda mellett megnyitottuk műszaki vizsgaállomásunkat is.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben a bármilyen kérdése van a gépkocsi vagy motor műszaki vizsgáztatással, eredetiség vizsgálattal, forgalombahelyezéssel, vagy cégünk bármely szolgáltatásával kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizallommal. Töltse ki az alábbi ürlapot és kollégáink készséggel segítenek Önnek. Amennyiben szeretné, ha visszahívnánk, kérjük adja meg telefonszámát is.